Vloeren

Als vloerder leggen wij alle vloeren die de klant wenst. Geen enkel materiaal vormt voor ons een probleem. Wij plaatsen zowel keramische- of natuurtegels op een professionele wijze. Wanneer u een project hebt voor het vloeren, zit u meteen goed bij ons. Wij staan u gerust bij met technisch advies en de materiaalkeuze of de plaatsing van de tegels. Na het overleg bieden wij u een gratis offerte. Naast een scherpe prijs mag u zeker zijn van een kwalitatief hoge afwerking van uw vloeren. Of het nu om een renovatie, nieuwbouw, terras of 1 enkele kamer gaat.

Daar wij ook chapewerken doen is het perfect mogelijk om aansluitend de vloerwerken aan te vangen.

 

 

 

Faiencen & Mozaïek tegels

Voor ons komt iedere plaats in aanmerking voor wandtegels. Een veelgevraagde opdracht is het betegelen van een badkamer. Als dit gepaard gaat met het plaatsen van wandtegels in een inloopdouche dan zorgen wij in één moeite voor een waterdichte afsluiting van de douche. U zal zonder zorgen kunnen douchen zonder te moeten denken aan mogelijke lekken. Maar ook voor het laten plaatsen van wandtegels in de keuken, de inkomhal of het toilet kan u een beroep doen op onze diensten.
Na alle opmetingen en materiaalkeuze geven wij u een gratis offerte. Na de overeenkomst komt bij ons de stipte oplevering voorop.