Vloeren

Als vloerder leggen wij alle vloeren die de klant wenst. Geen enkel materiaal vormt voor ons een probleem. Wij plaatsen zowel keramische- of natuurtegels op een professionele wijze. Wanneer u een project hebt voor het vloeren, zit u meteen goed bij ons. Wij staan u gerust bij met technisch advies en de materiaalkeuze of de plaatsing van de tegels. Na het overleg bieden wij u een gratis offerte. Naast een scherpe prijs mag u zeker zijn van een kwalitatief hoge afwerking van uw vloeren. Of het nu om een renovatie, nieuwbouw, terras of 1 enkele kamer gaat.

Daar wij ook chapewerken doen is het perfect mogelijk om aansluitend de vloerwerken aan te vangen.

 

 

 

Chapewerken

Bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u op ons een beroep doen voor de chapewerken.
Wat de grootte uw chapewerken ook zijn, contacteer ons gerust. We overlopen alles samen en er wordt een gratis offerte gemaakt.
Op die manier krijgt u een goed overzicht van welke diensten wij allemaal leveren rekening houdend met uw budget. Voor ons is het mogelijk om chappe te plaatsen in één kamer tot over de oppervlakte van een hele woning. Tevens doen wij ook chapewerken buiten om bij de keuze van terras met keramische tegels te kunnen werken.
Voor grotere oppervlaktes van meer dan 100m² werken wij samen met een chapebedrijf. Wij werken steeds op maat van uw wensen.

Terrassen & Opritten

Naast vloerwerken binnen doen wij ook alle tegelwerken buiten. Zowel het plaatsen van natuurstenen terras of opritten alsook het plaatsen van buitenwerken met keramische tegels vormt geen enkel probleem voor ons. Daar wij op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken kunnen wij op een veilige en correcte manier schitterend werk afleveren.
Eveneens behoren plaatsingen om en rond het zwembad als paden enz… tot onze mogelijkheden.

 

Faiencen & Mozaïek tegels

Voor ons komt iedere plaats in aanmerking voor wandtegels. Een veelgevraagde opdracht is het betegelen van een badkamer. Als dit gepaard gaat met het plaatsen van wandtegels in een inloopdouche dan zorgen wij in één moeite voor een waterdichte afsluiting van de douche. U zal zonder zorgen kunnen douchen zonder te moeten denken aan mogelijke lekken. Maar ook voor het laten plaatsen van wandtegels in de keuken, de inkomhal of het toilet kan u een beroep doen op onze diensten.
Na alle opmetingen en materiaalkeuze geven wij u een gratis offerte. Na de overeenkomst komt bij ons de stipte oplevering voorop.